Eugen Tomac scoate în evidență greșelile făcute de către cei de la USR, în ultima zi a campaniei electorale.

Reacția președintelui PMP a venit după ce pe pagina de Facebook „Fără penali în funcții publice” a fost distribuită o știre cu mesajul că Traian Băsescu s-a predat, iar bucureștenii trebuie să-l aleagă pe Nicușor Dan.

„Vă somez public să eliminiați de pe toate paginile rețelelor de socializare pe care le folosiți mesajele mincinoase și manipulatoare precum este cel alăturat!

În același timp, vă solicit public să nu mai transmiteți sms-uri de dezinformare, de inducere în eroare a bucureștenilor cu privire la alegerile din 27 septembrie.

Este inadmisibil să preluați, în campania pentru Primăria Generală a Municipiului București, tehnicile de manipulare ale PSD pe care, până de curând, le-ați criticat și dezavuat”, scrie Eugen Tomac.

De asemenea, acesta susține că fostul președinte al României, Traian Băsescu, „rămâne cel mai bun candidat al Dreptei pentru fotoliul de Primar General, iar bucureștenii îl vor vota, cu siguranță, pentru competența și experiența sa”.

„Am convingerea că bucureștenii vor sancționa USR la vot pentru aceste derapaje anti-democratice.

Nu puteți voi fura și dezinforma cât pot bucureștenii vota!”, a mai spus Tomac.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Septembrie 2020 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.