PSD îi acuză pe liberali că au transferat bani în „pușculița electorală a PNL pentru a cumpăra primari la bucată”, bani cu care ar fi putut dubla alocațiile copiilor.

De asemenea, PSD atrage atenția Guvernului PNL că judecătorii CCR au spus din nou, în cusul zilei de joi, că legea privind dublarea aocațiilor copiilor a fost votată, așadar ea trebuie respectată.

Orban trebuie să restituie urgent în buget banii pe care i-a transferat în pușculița electorală a PNL pentru a cumpăra primari la bucată! Banii aceia erau suficienți pentru dublarea alocațiilor copiilor!

Astăzi, Curtea Constituțională le-a mai spus încă o dată că Legea privind dublarea alocațiilor trebuie respectată. Oare de câte ori trebuie să le mai spună că o lege, votată de Parlament și promulgată de Președinte, trebuie respectată?!!”, a scris PSD pe pagina de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Septembrie 2020 - 04 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.