Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, şi copreşedinţii USL-PLUS, Dan Barna şi Dacian Cioloş, au participat, miercuri, la Galaţi, la un eveniment electoral de susţinere a candidaţilor comuni ai celor trei formaţiuni pentru Primăria şi Consiliul Judeţean Galaţi.

„Este foarte important faptul că USR-PLUS şi PNL şi-au dat mâna pentru Galaţi. Această unire a celor mai moderne forţe politice, celor mai cinstite forţe politice, care adună cele mai mari competenţe în administraţie şi management este salutară şi dă o şansă uriaşă de schimbare a destinului Galaţiului în bine. Noi, la nivel guvernamental, am accelerat toate proiectele pentru Galaţi. Peste 2 miliarde de euro vor fi investiţi pentru a asigura conectivitatea Galaţiului cu Europa”, a spus Ludovic Orban.

La eveniment au fost prezenţi candidatul PNL, susţinut şi de USR-PLUS, la preşedinţia Consiliul Judeţean Galaţi, senatorul George Stângă, respectiv candidatul USR-PLUS, susţinut şi de PNL, la Primăria Galaţi, deputatul Bogdan Rodeanu, precum şi primari liberali din judeţul Galaţi şi candidaţi la funcţiile de consilieri locali şi judeţeni.

Şi liderul PLUS, Dacian Cioloş, a salutat înţelegerea politică de la Galaţi între cele trei formaţiuni politice.

„Mă bucur că sunt la Galaţi cu ocazia prezentării unor candidaţi, care sunt rezultatul unei înţelegeri politice între USR-PLUS şi PNL. E o dovadă că acolo unde găsim puncte comune şi oameni cu valori pe care le împărtăşim şi pe care ne putem baza, putem face astfel de înţelegeri în interesul românilor. Cred că această înţelegere trebuie să fie mai mult decât o înţelegere politică, trebuie să fie o perspectivă pe care o dăm românilor pentru următorii ani, o perspectivă bazată atât pe valori, cât şi pe proiecte”, a afirmat Cioloş.

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, în cadrul evenimentului electoral, că administraţiile locale îşi vor schimba semnificativ componenţa după alegerile din 27 septembrie prin faptul că „forţele reformiste” ale USR PLUS şi PNL vor avea majorităţi într-o mare parte a localităţilor României.

Citeste si:
Ludovic Orban a anunțat primul termen la Curtea de Apel în procesul...
Ludovic Orban a anunțat...

„Mai sunt doar câteva zile până când componenţa administraţiei locale din România se va schimba semnificativ pentru că forţele reformiste reprezentate de USR PLUS şi PNL vor constitui majorităţi semnificative în larga majoritate a unităţilor administrativ- teritoriale ale ţării şi vom putea să intrăm din nou într-o logică de dezvoltare care a fost prea mult timp ţinută pe loc, Galaţiul fiind unul dintre cele mai amarnice exemple de proastă administrare", a afirmat Dan Barna, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Septembrie 2020 - 04 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.