Marcel Ciolacu, liderul PSD, a afirmat că Parlamentul a făcut dreptate marți pentru 5 milioane de pensionari, după ce a fost votată creșterea pensiilor cu 40%.

Ciolacu susține că bani pentru creșterea pensiilor există, doar că Guvernul PNL îi mutase, bugetul țării devenind „pușculiță electorală”.

Astăzi am făcut dreptate pentru 5 milioane de pensionari! Pensiile trebuie să crească cu 40%! Bani sunt! Guvernul mutase banii pensionarilor, copiilor și profesorilor în Fondul de rezervă și în capitolul Acțiuni Generale de la Ministerul Finanțelor, de unde puteau fi folosiți după bunul plac de Orban și Cîțu!!! Banii țării ajunseseră Pușculița electorală a PNL! Din care cumpărau primari, traseiști și voturi!”, a scris Marcel Ciolacu.

Acesta a adăugat faptul că „PSD a făcut ce este corect”.

Am mutat banii înapoi la oameni! Pentru că sunt ai lor, nu ai lui Orban sau Iohannis! Deficitul bugetar nu crește cu niciun leu! Singurul impact negativ este pentru Orban și PNL care rămân fără banii cu care să-și cumpere noile mandate!”, a mai scris Marcel Ciolacu într-o postare pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Septembrie 2020 - 04 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.