Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, consideră că cel mai important este ca cetăţenii să iasă la vot pe 27 septembrie, indiferent de opţiunile politice, pentru a desemna cei mai potriviţi aleşi locali.

"Pe 27 septembrie, cel mai bine oamenii să meargă la vot şi să-şi hotărască singuri reprezentanţii, indiferent de opţiuni. Cei aleşi să fie reprezentativi pentru localităţile dumneavoastră şi nu în ultimul rând pentru Consiliul Judeţean şi Primăria Piteşti", a declarat Ciolacu sâmbătă, la Piteşti, în cadrul unei conferinţe de presă.

El şi-a exprimat totodată încrederea în candidaţii PSD la funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş şi primar al municipiului Piteşti, Ion Mînzănă şi Cristian Gentea.

"Efectiv fac o echipă, se înţeleg din mers, vorbesc de proiecte comune deja, ştiu problemele judeţului, problemele oamenilor. (...) Fac foarte puţină politică, iar discuţiile (...) sunt nu discuţii politice, ci discuţii administrative. (...) Argeşul este pe mâini bune şi în drumul corect în acest moment", a mai spus liderul PSD.

Marcel Ciolacu efectuează, sâmbătă, o vizită în judeţul Argeş. El a asistat la prezentarea proiectelor de fluidizare a traficului în Piteşti şi de renaştere a echipei FC Argeş, urmând să participe şi la o acţiune electorală, menționează Agerpres.

Citeste si:
Firea: „Cerem redeschiderea școlilor și testarea elevilor și a...
Firea: „Cerem redeschiderea...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.