Ministrul Educației, Monica Anisie, nu se mai află în grațiile premierului și nu mai este susținută de ceilalți colegi de partid, după ce a fost acuzată în mai multe rânduri că a gestionat deficitar începutul de an școlar.

Premierul Ludovic Orban ar fi nemulțumit de activitatea Monicăi Anisie la Ministerul Educației, mai ales după începerea anului școlar. Aceasta a primit mai multe reproșuri cu privire la faptul că nu a reușit să gestioneze corect situațiile apărute atât în Capitală cât și în țară, potrivit antena3.ro

Însă, dacă până în acest moment se putea pune problema unei posibile remanieri a Monicăi Anisie, surse politice spun că Ludovic Orban ar urma să o păstreze în fruntea Ministerului Educației, deoarece liberalii se tem că, dacă în acest moment ar face schimbări la nivelul membrilor, se vor pierde procente înaintea alegerilor.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Septembrie 2020 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.