Vicepremierul Raluca Turcan consideră primul tronson al autostrăzii Sibiu - Pitești, cel dintre municipiul Sibiu și localitatea Boița, ca fiind unul reprezentativ pentru șantierele de infrastructură pe care Guvernul le-a deblocat.

În cursul dimineții de vineri, vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au inspectat stadiul lucrărilor de pe porțiunea de autostradă, Sibiu - Boița.

Tronsonul Sibiu-Boița al autostrăzii Sibiu-Pitești păstrează un ritm al construcției care mă face să cred că promisiunile primelor porțiuni asfaltate în 2021, lansate la vizita trecută, sunt realizabile. Nivelul de avans al investiției (6-8%) este o confirmare în plus .

Împreună cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode și alături de președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean și prefectul Mircea Crețu, am primit asigurări astăzi, într-o zi specială pentru infrastructura din România, cu privire la capacitatea constructorului de a onora și chiar depăși graficul de lucrări.

Sibiu-Boița este primul tronson al autostrăzii Sibiu-Pitești și devine, iată, reprezentativ pentru șantierele de infrastructură pe care Guvernul le-a deblocat după ce ani de zile proiectele lor au fost uitate în sertare sau plimbate pe la televiziuni!”, a scris Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Septembrie 2020 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.