Deputatul Nicuşor Dan, candidat susţinut de alianţa USR PLUS şi PNL la Primăria Capitalei, o invită pe Gabriela Firea, primar general şi candidat al PSD, la trei dezbateri care să aibă loc săptămâna viitoare - miercuri, joi şi vineri - în sala de consiliu a PMB.

Pentru că au venit foarte multe solicitări de la televiziuni pentru dezbateri, pentru că aceste dezbateri sunt în marea lor majoritate în format unu la unu, pentru că sunt multe televiziuni care se suprapun pe acelaşi interval orar, revin la solicitarea mea către Gabriela Firea să avem trei dezbateri - miercuri, joi şi vineri - în sala de consiliu a Primăriei Capitalei, dezbateri unu la unu, la care să participe toată presa, şi aştept un răspuns de la primarul PSD, Gabriela Firea, până mâine, la ora 5,00 (17,00 - n.r.) să ne spună da sau nu. Vrea sau nu vrea o dezbatere unu la unu în sala de consiliu a Primăriei Capitalei, dacă vrea una, două sau trei dezbateri, câte vrea”, a declarat Nicuşor Dan, joi, în faţa sediului PSD, unde a prezentat o planşă cu „cumetriile din administraţia publică din Bucureşti”.

El a precizat că în cazul în care Gabriela Firea va accepta această invitaţie la dezbateri, staff-urile de campanie ale celor doi candidaţi vor stabili persoana care ar trebui să modereze aceste confruntări.

Nicuşor Dan a fost întrebat despre înregistrarea în care apare şi a afirmat că este un "fâs".

Nu vreau să discutăm în această campanie de un fâs, vreau să discutăm despre marile afaceri de corupţie ale primăriei”, a mai spus el, potrivit Agerpres.

Nicuşor Dan, preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, liderul PLUS Bucureşti, Vlad Voiculescu, şi mai mulţi susţinători de la PNL, USR şi PLUS au mers joi după-amiază la sediul central al PSD din Kiseleff cu un panou care înfăţişează "caracatiţa" care ar conduce Primăria Capitalei.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Septembrie 2020 - 05 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.