Europarlamentarul Mihai Tudose îl critică pe premierul Ludovic Orban pentru modul în care a vorbit cu un bărbat în scaun cu rotile, întrebându-l: „Ce viteză prinde?”. Tudose a amintit și despre primarul din Sângeorz-Băi, care și-a filmat fetița în timp ce o „disciplina”.

Mihai Tudose a vorbit despre, primarului din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău. În imaginile apărute în spațiul public se vede cum primarul din Sângeorz Băi și-a pedepsit fiica să stea dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile deasupra capului și să repete că nu mai este obraznică.

Dezumanizarea liberală. Nu mai ține de politică. Ține de lipsă de omenie! Ce altceva e să-ți umilești copilul dezbrăcat, să mai și filmezi abjecția și apoi să ai ca singură problemă faptul că relele tratamente au devenit publice? Primarul din Sângeorz-Băi crede că e vorba de alegeri aici. Nu! E vorba de comportamentul lui abuziv și de semnele de întrebare pe care le ridică despre sănătatea lui mentală. Dacă filmulețul ăsta ar fi răspândit în Parlamentul European, PNL ar zbura direct la grupul extremist! Asta, dacă nu se delimitează urgent de ”tătuca” de ev mediu. Care dă și citate din biblie... Suflet mare , de liberal ...Pe aceea cu «ochi pentru ochi....» a rumegat-o oare bovina?”, a scris Mihai Tudose.

Europarlamentarul Mihai Tudose l-a criticat apoi pe premierul Ludovic Orban care, într-o discuție cu un un bătrân în scaun cu rotile electric, l-a întrebat pe acesta din urmă: „Ce viteză prinde?”.

Dar ce așteptări să ai, când vezi ”empatia” premierului Orban față de un om în scaun cu rotile, căruia atât a simțit să-i spună: «ce viteză prinde?». Să ne mai mirăm că nu sunt bani de pensii și alocații? Ori pentru tabletele elevilor, că mâine-poimâine ne întoarcem la așa-zisa școală online? Sau pentru tichetele pentru copii, propuse de dna Turcan în opoziție și tăiate la jumătate de aceeași dnă Turcan la guvernare? Ludovic, când te uiți la sondaje de acum, să ai grijă să întrebi: «Ce viteză prinde?» La vale, evident...”, a mai scris pe pagina sa de Facebook Mihai Tudose.

Citeste si:
Social-democrații vor ca Marcel Ciolacu să candideze la Președinție...
Social-democrații vor ca...


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Septembrie 2020 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.