PSD îi cere premierului Ludovic Orban să îl demită „urgent” pe Costel Alexe din funcția de ministru al Mediului, care este suspectat acum că ar fi plagiat teza de doctorat.

PSD susține că ministrul Mediului ar fi suspectat că ar fi plagiat teza de doctorat și că trebuie demis „imediat” din funcție. În caz contrar, social-democrații afirmă că președintele Klaus Iohannis trebuie să intervină urgent.

Ministrul Mediului Costel Alexe suspectat că a plagiat în teza de doctorat, trebuie demis imediat, conform standardului enunțat chiar de președintele Iohannis!

PSD: „Dacă Orban ezită să facă asta, Klaus Iohannis trebuie să intervină urgent”

PSD îi solicită public premierului Orban să semneze astăzi încetarea mandatului acestuia, iar dacă șeful Guvernului ezită să facă asta, Klaus Iohannis trebuie să intervină urgent!

Altfel, înseamnă că PNL reevaluează nu doar corupția și traseismul, ci și plagiatul. La guvernare, nici plagiatul nu li se mai pare dureros ca o plagă, ci tinde să fi devenit obișnuit ca o șpagă!”, a transmis PSD pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Septembrie 2020 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.