Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, respinge în totalitate ideea de a candida la alegerile parlamentare pe listele PSD, deoarece partidul său și-ar „pierde identitatea politică”, dar se arată în favoarea unei alianțe cu social-democrații.

Continuă «fake news-urile» din campania electorală. Ultimul pe care l-am văzut este că aș candida la alegerile parlamentare pe listele PSD!

Realitatea este mai simplă: sunt cel care am susținut și susțin că ar fi benefică o alianță ALDE, PSD și Pro România ca o construcție care se poate opune mai eficient dictaturii PNL-iste. Dacă această alianță nu se poate face nu este din cauza noastră și nimeni din conducerea ALDE nu va candida pe listele PSD pentru că ne-am pierde identitatea politică. ALDE va rămâne apărătorul drepturilor și libertăților cetățeanului și al nevoii de a fi respectată legea. Vom continua să ne opunem încălcării Constituției de către dl Iohannis și îl vom sancționa în orice mod vom putea”, a transmis Tăriceanu.

Cu toate astea, Călin Popescu Tăriceanu a ținut să sublinieze, în postarea sa pe Facebook, că „cine își freacă lăbuțele că scapă de noi trebuie să-și pună pofta în cui. Țineți minte trei cuvinte: ALDE merge înainte!”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Septembrie 2020 - 04 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.