Mihai Fifor aduce și el acuzații la adresa Guvernului și, mai ales, a președintelui Klaus Iohannis pentru haosul creat înaintea începerii școlilor. Acesta susține că Guvernul nu a fost în stare să facă nimic pentru deschiderea școlilor în siguranță.

Trist președinte, jalnic profesor! Este inacceptabil să te speli pe mâini pentru că Guvernul TĂU n-a fost în stare să facă NIMIC pentru deschiderea în siguranță a școlilor. Cum adică să se ocupe primarii? Guvernul ce păzește, domnule Iohannis?!

Sunt 7 milioane de copii, părinți și bunici care nu știu nici acum ce se va întâmpla pe 14 septembrie. Cum adică să spui că elevii se obișnuiesc repede cu ”lucrurile mai puțin plăcute”?! Cu lipsa manualelor, a tabletelor și cu purtarea ore în șir a măștilor luate din banii părinților?! Cu profesorii care vor intra la clasă cu frica că se vor infecta, cu zeci de măsuri aberante venite de la centru pentru primari, cu localități întregi unde nu este nici măcar semnal la telefon?! Cum?! Dar nu vreți dvs, domnule Iohannis, să vă obișnuiți cu ideea că nu sunteți președintele PNL, ci președintele TUTUROR românilor? Să nu mai faceți campanie deșănțată de la pupitrul prezidențial, să renunțați la amenințările la adresa opoziției și să îmbrăcați haina de președinte, nu geaca galbenă?”, a scris Mihai Fifor.

Fifor susține că un prim pas ar fi dublarea alocațiilor, măcar pentru a putea achiziționa copiilor tabletele necesare pentru învățământul online.

Este legea pe care ați promulgat-o acum câteva luni și pe care o așteaptă milioane de români! Dacă nu pentru altceva, măcar pentru a le putea achiziționa copiilor lor tabletele atât de necesare acum educației! Tablete pe care, nici după luni de zile, Guvernul pe care îl apărați cu atâta ardoare nu a fost în stare să le asigure celor care vor începe luni școala on-line”, a mai scris Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.

Citeste si:
Regina Elisabeta, prima apariție oficială după moartea prințului...
Regina Elisabeta, prima...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.