Eugen Teodorovici, senator PSD, a postat pe Facebook un mesaj în care amintește toate problemele legate de începerea noului an școlar, în contextul pandemiei de Covid-19. Acesta a afirmat că oamenii nu mai au încredere acum în Guvern, dar trăiesc acum cu speranța „în stăruința directorilor de școli, în implicarea profesorilor, în răbdarea și înțelegerea părinților, în sprijinul primarilor și al autorităților locale”.

NU mai sună clopoțelul pe 14 septembrie! NU avem tablete pentru începerea școlii, dar este sigur că avem tablete pentru alegeri! Bine, alegeri avem o dată la 4 ani, pe când școală este tot timpul. NU avem profesori pregătiți să țină cursuri online. NU avem infrastructura necesară pentru sistemul de educație online. NU avem în toate satele conexiune la internet și nici măcar semnal pe telefon. NU avem nici bani de tablete, măști, dezinfectanți și alte nevoi pentru asigurarea unor condiții minime igienico-sanitare în școli. NU avem capacitatea la nivel central/local de a realiza achizițiile necesare într-un timp atât de scurt. NU avem încredere în guvern”, a scris Teodorovici.

Senatorul PSD insinuează că Guvernul a luat decizii în care nu s-a gândit efectiv la copii, la binele lor și la modul în care vor fi afectați de toate schimbările provocate de pandemie.

Avem doar SPERANȚA în stăruința directorilor de școli, în implicarea profesorilor, în răbdarea și înțelegerea părinților, în sprijinul primarilor și al autorităților locale. Totuși... la COPII s-a gândit cineva?”, a mai scris Eugen Teodorovici pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Septembrie 2020 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.