Fostul președinte, Traian Băsescu, a răbufnit într-o postare pe pagina de Facebook, referitoare la producția măștilor de protecție în România.

Postarea sa pe Facebook este intitulată „Bani și din moarte…”, iar Traian Băsescu a adus aminte de declarațiile ministrului Economiei, Virgil Popescu, cu privire la producția măștilor de protecție în România, făcute în luna martie a acestui an,

Declaraţii ale ministrului Economiei, Virgil Popescu:

• 29 martie 2020: «Astăzi a început producția primelor măști în România! Cu toate ”motoarele” turate mergem înainte. S-a început instalarea utilajelor și testul de producție. În scurt timp vor produce 150.000 de măști pe zi - peste 4 milioane de măști lunar. Din data de 15 aprilie se va ajunge la 500.000 de bucăți pe zi, respectiv 15.000.000 de măști lunar»”.

Fostul președinte susține că fabrica Romarm, care trebuia să se ocupe de producerea măștilor de protecție, nu a mai fabricat nimic, din cauza unor defecțiuni ale mașinăriilor de producție, așadar ar fi trebuit să se facă „importuri cu prieteni contra șpagă”.

Și când colo, ce să vezi? Romarm nu a mai produs nimic. Mașinile care fabricau măști s-au stricat. Nu există în Romarm inginer care fabrică armament și care să poată repara mașinile de cusut măști. Trebuiau făcute importuri cu prieteni contra șpagă.

Măi Ludovice, măi hoților și din moartea românilor vreți să faceți bani?!”, a scris în postarea sa Traian Băsescu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Septembrie 2020 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.