Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu propune comasare alegerilor locale cu cele parlamentare pentru a evita posibile focare de infecție.

Acesta consideră că prin comasarea alegerilor, riscul de expunere al populației ar fi mai mic.

“Eu cred că, dacă s-ar comasa alegerile, riscul de expunere al populaţiei ar fi mult mai mic. Normal ar trebui să fie o discuţie provocată de către Guvern, nu de către Parlament, cu Parlamentul, transparent, fără nicio problemă, să vedem ce e mai bine pentru români, nu pentru PNL sau pentru preşedinte, cum vrea să îşi formeze viitorul guvern”, a afirmat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a mai susținut că înghețarea alegerilor locale nu iese din discuție.

"Stabilirea datei (nr. 27 septembrie) a fost făcută când lucrurile erau sub control. Între timp, mă uit şi eu, avem cea mai mare mortalitate, ATI-ul este blocat, nu se ştie ce se întâmplă cu şcolile. Mult prea mult au întins lucrurile, nu iau hotărâri, se feresc, joacă numai în logica electorală şi ne vine nota de plată la toţi”, a adăugat preşedintele PSD.


Despre autor:


Ultima actualizare: 6 Septembrie 2020 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.