Victor Ponta a intrat în carantină după o întâlnire cu un candidat din partea PRO Romania.

Este vorba despre Aurelia Țaga, medic primar la Pediatria din Bacău și candidat din partea PRO România la președinția Consiliului Județean Bacău.

Aceasta a testat recent pozitiv pentru Covid-19. Anunțul a fost făcut de social-democratul Dragoș Benea.

”Eu știu că au avut ieri o zi de campanie, nu doar în municipiul Bacău, ci și în câteva comune de lângă Bacău. E problema fiecăruia unde își face campanie, când își face campanie, la ce candidează, cum candidează. Noi am atras atenția de mai mult timp că având în vedere funcția ei de șef secție la copii cronici, Spitalul de Pediatrie, această candidatură nu poate fi una responsabilă, decât în concediu de odihnă. Nu poți să faci campanie dimineața, iar seara să prestezi la Spitalul Județean, secția de pediatrie, e un gest la limita responsabilității.

Eu nu am făcut ancheta epidemiologică. Am văzut că au fost în câteva localități de lângă Bacău. Au fost mulți contacți direcți. Ea a confirmat știrea azi. Iar faptul că ieri au făcut campanie, tot de pe rețele lor de socializare am aflat”, a spus Dragoș Benea.

”Eu în campanie port tot timpul mască, cu excepția momentelor în care fac poze. Mă testez constant cu privire la infecția de coronavirus," a transmis Victor Ponta.


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Septembrie 2020 - 08 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.