ALDE susține că un Guvern care nu respectă legile și deciziile CCR „nu are ce căuta în fruntea țării”, iar vicepremierul Raluca Turcan este „vioara numărul 1 a propagandei galbene a PNL”.

Pentru PNL nu mai există lege sau decizie în țara asta pe care să o respecte și să o aplice. Guvernul PNL crede că poate face absolut tot ce dorește. Și, din păcate, vedem că li se permite să joace în picioare legile țării, Constituția, deciziile CCR. Dna Turcan este exponentul cel mai bun al nepăsării față de legislația din România. Dna Turcan este vioara numărul 1 a propagandei galbene a PNL, o doamnă care își manifestă prin fiecare ieșire publică disprețul față de copii, de pensionari, de toți românii care nu sunt alături de PNL”, a transmis ALDE.

Formațiunea politică condusă de Călin Popescu Tăriceanu consideră că un Guvern care nu respectă legile și deciziile CCR „nu are ce căuta în fruntea țării”.

Referitor la dublarea alocațiilor făcută de Guvernul PSD – ALDE, în privința amendamentului PNL la legea bugetului pentru 2019 trebuie precizate o serie de aspecte. Să ne aducem aminte cum s-a făcut acel amendament al PNL. El a fost făcut prost, pentru că cei din PNL nu înţelegeau nici atunci legile şi economia și nu o fac nici acum. Parlamentarii PNL au indicat o sursă eronată pentru acele creşteri şi au greşit la calcule astfel că suma propusă era insuficientă pentru majorările cerute. Deci amendamentul PNL la Legea Bugetului cu care se laudă azi dna Turcan nu era inaplicabil, ceea ce ne arăta de atunci incompetența PNL. Guvernul PSD-ALDE a îndreptat aceste lucruri şi a emis o ordonanţă de urgenţă care să reglementeze corect majorările de alocaţii pentru copii. Deci, în 2019, dublarea alocațiilor s-a putut realiza datorită guvernării PSD – ALDE”, a mai transmis ALDE pe pagina de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 Septembrie 2020 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.