PSD afirmă că eșecul moțiunii de cenzură a demonstrat faptul că PNL și Klaus Iohannis au majoritate în Parlament, ceea ce înseamnă că „nu mai pot da vina pe PSD”, iar acum sunt răspunzători pentru gestionarea pandemiei, de educație și de economia țării.

Iohannis și PNL au majoritatea în Parlament și nu mai pot da vina pe PSD: ei răspund de mersul pandemiei, de soarta educației și viitorul economiei! PNL controlează Parlamentul printr-o alianță cu USR, PMP, UDMR și grupul minorităților naționale. Au toată puterea în stat și nu se mai ascund ca până acum. Dar tot ce reușesc să producă este doar haos!”, se arată în mesajul transmis de PSD.

Social-democrații susțin că începerea noului an școlar „se transformă într-un fiasco national” și nimeni nu știe nimic concret legat de acest aspect, iar economia este „condamnată să se ajute singură”.

Pandemia nu dă semne că scade în intensitate, dimpotrivă – se înregistrează săptămânal noi recorduri absolute ale deceselor; Începerea școlii se transformă într-un fiasco national, nici profesorii, nici copiii și părinții nu știu nimic sigur – în afară de faptul că nu vor avea tablete; Economia este condamnată să se ajute singură, Guvernul PNL nu este capabil să ajute firmele locale – ci doar pe cele liberale! Iohannis nu-i mai poate minți în continuare pe români: PNL are toată puterea în mână – Parlament, Guvern, Președinție!”, a mai scris PSD pe pagina oficială de Facebook.

Citeste si:
Firea: „Am pregătit un sistem performant de numărătoare paralelă”
Firea, mesaj înainte de...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.