Marcel Ciolacu, liderul PSD, susține că toți „fripturiștii” și „combinagii” care au ținut Guvernul PNL „în viață” sunt răspunzători pentru dezastrul privind infectările cu virusul Covid-19.

Un nou RECORD negativ - 60 de morți de COVID-19! Secțiile ATI gem de bolnavi, România a depășit China la numărul infectărilor. CHINA!!! Toți trădătorii, toți fripturiștii, toți combinagii care au ținut acest Guvern în viață pentru a prinde un nou mandat pe lista de traseiști a PNL sunt răspunzători alături de PNL pentru acest dezastru! La fel și toate partidele care au girat corupția, traseismul și prostia Guvernului PNL! Dezastrul este acum total! Cu economia pusă pe butuci, fără alocații dublate, cu pensii mărite în bătaie de joc, sub rata inflației, și cu o harababură totală în ceea ce privește începerea școlilor!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Ciolacu a mai adăugat că, deși PSD nu are majoritate în Parlament, va continua să lupte și să vină cu soluții.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Septembrie 2020 - 05 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.