PSD aduce acuzații grave la adresa Guvernului Orban și a președintelui Klaus Iohannis, spunând că aceștia „legalizează furtul din banii copiilor și ai celor vârstnici”.

PSD susține că, dacă PNL ar fi dublat alocațiile încă de la 1 ianuarie, copii ar fi avut acum suficienți bani pentru a-și achiziționa tablete înainte de începerea noului an școlar.

Guvernarea Iohannis-Orban legalizează de azi furtul din banii copiilor și ai celor vârstnici! Cu dublarea alocațiilor impusă de PSD prin lege, de la 1 ianuarie, copiii ar fi avut până azi suficienți bani încât să-și cumpere fiecare câte o tabletă. Liberalii le-au anulat acest vis legitim. Le toacă banii de alocații pentru a se îmbogăți trucând licitații!”, au afirmat social-democrații.

PSD: „Liberalii i-au condamnat pe pensionari la sărăcie!”

Aceștia îi acuză pe liberali și că „i-au condamnat la sărăcie” pe pensionari și susține că PNL a furat bani anual de la copii și vârstnici „ca să-și hrănească firmele de partid”.

Prin majorarea pensiilor cu 40%, seniorii ar fi avut siguranța că explozia prețurilor din această toamnă nu le va eroda nivelul de trai. Liberalii i-au condamnat însă la sărăcie! Guvernul PNL taxează fiecare vârstnic cu pensia medie cu aproape 4500 de lei pe an – din care aproape 1500 de lei numai până la finalul lui 2020!!

PNL fură mii de lei anual de la fiecare copil și pensionar al României ca să-și hrănească firmele de partid!”, a transmis PSd pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Septembrie 2020 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.