Victor Ponta, liderul Pro România, a afirmat, că PSD „plătește bani grei" să se lupte cu partidul său, susținând că social-democrații au reușit să se mobilizeze doar la moțiunea de cenzură prin care l-au dat jos pe fostul premier Sorin Grindeanu, iar, când e vorba de moțiunea contra PNL, „se îmbolnăvesc subit exact în numărul necesar".

Noi, cei de la Pro România, ne-am luptat în fiecare zi cu Orban şi PNL, am votat şi moţiunea de cenzură din februarie şi am fost singurii care am votat împotriva învestirii Guvernului Orban 2 în martie. Azi am fost prezenţi toţi 24 să votăm moţiunea de cenzură. Chiar dacă unii au făcut azi blat şi au chiulit din plen, noi ne luptăm în continuare cu acest Guvern incompetent şi corupt! În acest timp, PSD plăteşte bani grei ca să se lupte cu Pro România, scoate în faţă mici şmenari şi valutişti timişoreni care spun că pesediştii s-au "îmbolnăvit" azi şi nu au venit la Parlament că "i-a demobilizat Ponta". Iar PNL îşi bate joc de români în continuare exact cu sprijinul vânzătorilor şi "conservelor" păstrate de Ciolacu în conducerea PSD - şi cu banii de la buget cheltuiţi de PSD pentru propaganda împotriva Pro România, exact cum făcea şi Dragnea în 2018 - 2019”, a scris Ponta pe Facebook.

Liderul Pro România a spus că, din păcate, PSD a reușit să se mobilizeze doar la moțiunea de cenzură prin care au dat jos Guvernul Grindeanu, sau atunci când trebuie să voteze pentru un Guvern PNL. „Când e vorba de moțiunea contra PNL se îmbolnăvesc subit exact în numărul necesar”.

Noi, Pro România, ne luptăm cu PNL şi PSD se luptă cu noi, că le arătam oamenilor blatul lor penibil! Poate înţeleg că această bătaie de joc la adresa electoratului de stânga trebuie să înceteze, poate înţeleg că trebuie să vină alături de noi în bătălii contra lui Orban şi Iohannis! Dacă nu înţeleg o să le arate din nou la vot oamenii! Noi suntem Pro România - şi ţinem doar cu România!”, a mai scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Septembrie 2020 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.