Președintele PSD a anunțat, luni, că va propune excluderea din partid a celor trei parlamentari PSD care lipsesc de la Parlament.

„Care colegi? Cei trei îmbolnăviți? Domnul Potor, domnul Rădulescu și doamna Carmen Dan. Dacă tot forțăm așa lucrurile am să propun Comitetului Politic Național excluderea celor trei. Nu e niciunul bolnav”, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Fostul ministru de Interne a anunțat, într-o postare pe Facebook, că nu va fi prezentă luni pentru votul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban deoarece este nevoită să stea în izolare, după ce mama acesteia a fost confirmată cu virusul SARS-CoV-2.

De asemenea, deputatul PSD, Cătălin Rădulescu are bronșită și se află internat în spital. Un alt parlamentar PSD care lipsește luni la vot este deputatul PSD de Arad, Adrian Todor care a fost trimis în carantină pentru 14 zile, fiind contact al unei persoane confirmate cu coronavirus.

De la PSD ar lipsi în total 5 parlamentari.


Despre autor:


Ultima actualizare: 31 August 2020 - 05 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.