Preşedintele Pro România a declarat, luni, că inițial erau 241 de parlamentari care ar fi votat în favoarea moţiunii de cenzură, dar şi-a exprimat nemulţumirea că „la fiecare oră dispare” câte un deputat sau senator PSD.

Victor Ponta spune că dacă se va continua în ritmul acesta, până la sfârșitul zilei va rămâne doar jumătate din Parlament.

„Când văd şmenarii de la PSD, lideri de grup, care se ocupă de vândut voturi. Când nu o să văd şmenari şi vânzători şi conserve la PSD, nu o să mai cred (n.r. – că moţiunea este „un blat”). Însă noi am fost toţi aici, suntem toţi 24 aici prezenţi, am mai adus un vot pe care PSD nu putea să îl aducă şi noi vom vota pentru, dar la cum se îmbolnăvesc ei, câte unul la jumătate de oră, mi-e teamă. Noi nu am votat Guvernul ăsta. PSD şi-a mai dat jos guverne. Ăsta e un guvern pus de PSD. Să vină să şi-l dea jos”, a afirmat Ponta înainte de începerea şedinţei de plen în care se dezbate moţiunea de cenzură, citat de Agerpres.


Despre autor:


Ultima actualizare: 31 August 2020 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.