PNL Maramureș a primit o amendă uriașă după ce a organizat un eveniment electoral, fără a urma însă pașii legali. Printre participanții la eveniment se număra și europarlamentarul Rareș Bogdan.

Se pare că pașii legali pentru organizarea unui astfel de eveniment presupuneau un document de închiriere al domeniului public, pe care PNL nu l-ar fi avut.

PNL Maramureș a ieșit cu un comunicat de presă în care a respins acuzațiile jurnaliștilor și în care susține că respectă legea indiferent de împrejurare.

Comunicatul integral al PNL Maramureș:

PNL Maramureș respectă legea, indiferent de împrejurare.

Cu privire la articolul prezentat de actualmm.ro în data de 28 august, prin care este prezentat un proces-verbal de sancționare a PNL Maramureș, pentru o corectă informare a opiniei publice, organizația noastră aduce la cunoștință următoarele:

Partidul Național Liberal a respectat toți pașii legali pentru obținerea autorizației din partea autorității competente, pentru organizarea evenimentului din data de 26.08.2020 din Piața Libertății. Mai mult, PNL Maramureș a solicitat inițial o altă locație, pentru care nu a primit avizul necesar, iar pentru locația în cauză s-a primit autorizația din fotografie.

În ceea ce privește amenda și procesul-verbal despre care se face vorbire în articol, PNL Maramureș nu a primit nicio înștiințare, ci constată existența acestuia doar prin intermediul știrii apărute în mass media.

În cazul în acest proces-verbal există, vom efectua toate demersurile legale pentru a contesta în instanță această amendă, având în vedere faptul că organizația noastră a respectat toate dispozițiile legale în vigoare.

PNL Maramureș condamnă ferm manipulările mediatice și încercările de intimidare. Facem o campanie curată, prin care vrem să arătăm maramureșenilor programe concrete cu care vrem să punem umărul la dezvoltarea județului. Oamenii au nevoie de o politică bazată pe respect, inclusiv în campaniile electorale, și au nevoie de soluții la probleme reale de zi cu zi”, a transmis PNL Maramureș într-un comunicat.

Citeste si:
Amendă uriașă pentru un tânăr prins la braconat
Amendă uriașă pentru un tânăr...

Despre autor:


Ultima actualizare: 29 August 2020 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.