Ministrul de Interne Marcel Vela și-a delegat atribuțiile cu privire la alegeri, deoarece conduce lista candidaților PNL la Consiliul Local al orașului Caransebeș, unde a fost primar pentru 12 ani.

În urma anunțului, PSD a publicat o postare pe Facebook în care spune că Marcel Vela trebuie să demisioneze, în condițiile în care „șmecheria cu suspendarea din Comisia pentru organizarea alegerilor nu merge”.

Marcel Vela a delegat doar funcția de președinte al Comisiei Tehnice Centrale pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din data de 27 septembrie 2020. Această comisie se ocupă de comunicarea cu prefecturile.

Decizia de a delega atribuțiile ce țin de alegeri a fost luată în contextul în care ministrul de Interne Marcel Vela candidează la Consiliul Local al municipiului Caransebeș, oraș unde a fost primar timp de trei mandate.

Marcel Vela este primul pe lista candidaților PNL pentru Consiliul Local Caransebeș.

Citeste si:
Ciolacu: „6 lei pe zi! Asta e rația impusă de Orban persoanelor de...
Ciolacu despre „bătaia de joc...

„Ministrul de Interne, Marcel Vela, trebuie să demisioneze. Șmecheria cu suspendarea din Comisia pentru organizarea alegerilor nu merge! Ori ești candidatul Marcel Vela, ori ești ministrul de Interne Marcel Vela. Nu poți fi și candidat și șeful celor care veghează ca alegerile să se desfășoare conform legii. Să folosești poliștiștii ca agenți electorali pentru a te alege tu și camarila ta este trafic de influență. Conform Codului penal. Domnule Vela, nu e mai cinstit să îi lăsați pe Duduieni să organizeze alegerile?!”, se arată în mesajul PSD.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.