Alianța USR PLUS condamnă înscenarea murdară realizată de PSD, care promovează pe rețelele de socializare clipuri video cu persoane deghizate în reprezentanți ai minorităților sexuale și îmbrăcate cu tricouri false USR PLUS, distribuind pliante electorale.

Acele persoane nu sunt membri sau voluntari ai USR PLUS, iar acțiunea este realizată în mod deliberat pentru a induce în eroare alegătorii. Alianța USR PLUS solicită instituțiilor statului să se sesizeze”, se arată îm mesajul transmis de alianța USR PLUS.

Aianța acuză PSD de înscenarea filmulețului distribuit masiv pe rețelele de socializare, în care apar presupuși membri ai USR-PLUS.

PSD face ce știe el mai bine de 30 de ani: să mintă, să fure și să incite la ură. Clipurile video sunt promovate în mod coordonat pe rețelele de socializare de membri și simpatizanți ai PSD, inclusiv de către candidați și consilieri ai PSD, cum este Constantin-Cristinel Iliescu consilier în cadrul Consiliului Local Sector 2, o persoană apropiată de candidatul PSD la Sectorul 2, Dan Cristian Popescu”, a scris USR PLUS pe pagina de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 28 August 2020 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.