Nicușor Dan îi lansează Gabrielei Firea o invitație la trei dezbateri electorale, în ultima săptămână dinainte de alegerile locale.

Candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei o invită pe Firea la dezbateri, astfel încât fiecare dintre aceștia să le poată prezenta bucureștenilor soluțiile propuse pentru capitală.

”Alegătorii trebuie să aibă ocazia de a face o comparație directă între candidații la Primăria Capitalei și în special între principalii doi candidați, conform tuturor sondajelor de opinie. Prin urmare, lansez o provocare directă către contracandidata mea Gabriela Firea: 3 dezbateri electorale, față în față, pe teren neutru, în ultima săptămână de campanie. Vă aștept ca să vorbim despre ceea ce bucureștenii trebuie să știe, despre ultimii patru ani din viața Capitalei, despre soluțiile pentru București, despre capacitatea fiecăruia dintre noi de a face ce trebuie pentru acest oraș”, afirmă Nicușor Dan pe Facebook.

Retail jobs


Despre autor:


Ultima actualizare: 27 August 2020 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.