Președintele PSD vine cu acuzații grave la adresa premierului Ludovic Orban, susținând că și-a păstrat bani în fondul de rezervă pentru a-i mitui pe parlamentari în tentativa de a bloca moțiunea de cenzură.

„Ca toată lumea, de fapt, din administrația locală este foarte îngrijorată, la fel ca și părinții, ce se va întâmpla pe 14 septembrie, la începerea școlii. Ne-au obișnuit să mute responsabilitatea la administrația locală. Astăzi, toate discuțiile au fost despre începerea anului școlar și mulți primari au spus că nu au bani pentru începerea școlii și organizarea alegerilor locale.

Vom face un demers către Guvern, poate ne vor da din fondul de rezervă al premierului, știu că o parte sunt bani pentru mită ca să nu treacă moțiunea de cenzură, dar poate, poate găsește niște bani și pentru problemele reale ale României”, a declarat Marcel Ciolacu, după şedinţa Consiliului Politic Naţional, la sediul PSD.


Despre autor:


Ultima actualizare: 27 August 2020 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.