Într-o comună din Timiș primarul nu are concurent la alegerile locale, astfel că își permite să își ia concediu în timpul campaniei electorale.

Florin Daniel Florea este primar în comuna Checea, aflată în vestul județului Timiș, aproape de granița cu Serbia.

Aici locuiesc aproximativ 2.000 de locuitori, iar aceștia vor avea pe buletinele de vot un singur candidat la Primărie. Singura luptă electorală este dată pentru consiliul local.

Florin Daniel Florea a devenit primar în urmă cu trei ani, după ce fostul edil s-a stins din viață. În acest timp, noul primar a asfaltat străzile din comună, a făcut locuri de joacă, a amenajat un parc de zi, un teren sintetic la școală. Astfel, anul acesta nu va pregăti nici măcar un fluturaș cu promisiuni.

”Nu știu ce să le promit oamenilor... doar gazul dacă reușim să îl aducem și canalizarea cu Aquatimul, un drum spre Cenei, că noi avem doar un drum în sat”, afirmă primarul, notează opiniatimisoarei.ro.

Sătenii spun că alți candidați n-ar fi avut nicio șansă în fața actualului primar, astfel că n-ar fi avut sens ca aceștia să candideze. Un candidat la consiliul local chiar afirmă că ”nu am șanse, nu am șanse, el e cel mai bun.”


Despre autor:


Ultima actualizare: 27 August 2020 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.