Robert Negoiță a dezvăluit într-o postare pe Facebook că a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus.

Primarul Sectorului 3 spune că a fost testat pozitiv chiar în cursul zilei de miercuri. Negoiță spune că nu a avut vreun simptom specific al bolii în ultimele zile, cu excepția zilei de ieri.

”Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală”, a afirmat primarul.

Acesta spune că s-a prezentat pentru a fi testat în dimineața zilei de miercuri, iar că rezultatul este pozitiv. ”Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare.”

Negoiță lansează o avertizare și către cei cu care ar fi putut intra în contact în ultimele zile: ”Fac un apel către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă.”

Citeste si:
Bilanțul Covid-19: 5.554 de cazuri noi din doar 16.225 de teste...
Bilanțul Covid-19: 5.554 de...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.