Liberalii din Argeș îi acuză pe social-democrați că folosesc oameni angajați în aparatul de stat pentru campania electorală.

Conform unui comunicat transmis de PNL Argeș, PSD folosește în campania electorală angajați ai Primăriei Pitești, dar și oameni care lucrează la firmele deținute de Consiliul Local Pitești.

Liberalii acuză candidatul social-democrat la Primăria Pitești că este însoțit pe teren, în acțiuni electorale, de către membri din conducerea Poliției Locale sau de lideri ai FC Argeș.

”În timpul programului de lucru, prin cartierele Piteştiului, candidatul PSD Cristian Gentea este însoţit constant de directorii societăţilor Apă Canal, Termo Calor Confort, Publitrans, Salubritate 2000 sau Poliţia Locală. Lor li se adaugă în mod constant şefi de servicii din Primăria Piteşti, ba chiar şi angajaţi ai Institutului de Cercetări Nucleare”, afirmă liberalii din Argeș.

Aceștia afirmă că PSD-ul dă dovadă de ”dispreț total față de piteșteni”, postând pe rețelele sociale ”fotografii care, fiecare în parte, reprezintă un autodenunţ pe care instituţiile abilitate ar trebui să-l ia serios în calcul.”

De asemenea, liberalii solicită PSD să nu mai intimidezee angajații Primăriei și ai celorlalte instituții aflate în subordine.

”Rugăm PSD să nu mai intimideze angajaţii Primăriei Piteşti şi ai instituţiilor din subordine, pe care îi minte că, dacă noi vom veni la conducere, îi vom da afară. PNL îşi propune să se folosească de experienţa tuturor angajaţilor şi să-i profesionalizeze în mod constant, pentru a le oferi cetăţenilor servicii la standardele pe care le merită”, transmite PNL Argeș.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 August 2020 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.