Fostul premier, Viorica Dăncilă, atacă Guvernul Orban afirmând că este o „trupă de incompetenți care a ruinat economia țării” și care trebuie demisă de urgență.

Viorica Dăncilă îi acuză pe liberali de prăbușirea economiei țării, de scoaterea de pe piața muncii a un milion de români și de scăderea puterii de cumpărare.

Guvernul Ludovic Orban trebuie demis de urgență! Iar votarea moțiunii PSD e soluția corectă pentru a scăpa de eșecul liberal de la Palatul Victoria, de trupa de incompetenți care a ruinat economia țării. -12%: aceasta este scăderea economică din al doilea trimestru al acestui an și cifra care-i îngroapă politic pe actualii guvernanți. Cum pot pretinde acești oameni să mai guverneze când au prăbușit economia, au scos 1 milion de români de pe piața muncii și au scăzut puterea de cumpărare a cetățenilor cu 7%? În afară de atacurile la persoană împotriva mea și de plângerea penală de înaltă trădare pentru parteneriatul strategic pe care l-am propus cu Israelul, mai rămân deci în urma PNL doar rezultatele catastrofale la guvernare”, a scris Dăncilă.

Aceasta compară cifrele „dezastrului liberal” cu cele din timpul guvernării PSD și susține că toate progresele realizate de social-democrați „au fost anulate în doar 9 luni de guvernare orbanistă”.

Comparați cifrele dezastrului liberal cu cifrele guvernării PSD: creștere economică de 7% (în 2017), 4,7% (în 2018) și 4,1% (în 2019), creșterea salariului mediul net cu 53% și a punctului de pensie cu 45% în cei aproape 3 ani de guvernare PSD, reducerea șomajului la un nivel istoric (doar 3%).

Citeste si:
Firea: „Am pregătit un sistem performant de numărătoare paralelă”
Firea, mesaj înainte de...

Din păcate însă, toate progresele din vremea PSD au fost anulate în doar 9 luni de guvernare orbanistă. De aceea e urgent ca țara să scape de guvernarea liberală care a distrus România!”, a mai scris Viorica Dăncilă pe pagina sa de Facebook.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.