Ludovic Orban a dat declarații după ce a fost citită moțiunea de cenzură împotriva guvernului său, în plenul Parlamentului.

”Nu le este rușine, baronilor PSD, să scrie așa ceva într-o moțiune de cenzură, că am luat bani de la investițiile pe apă și canal, în condițiile în care nu au fost în stare să semneze contractul de finanțare?!” a afirmat Orban.

Acesta a mai adăugat că ”este o minciună gogonată de la cap la coadă, iar ideea de a depune o moțiune de cenzură în situația în care se află România arată iresponsabilitate, o sfidare a interesului fundamental pe care îl are România astăzi. Cum să lași țara fără guvern, când ne luptăm cu pandemia, ne confruntăm cu criza economică și trebuie să implementăm planul de relansare economică?”

”Noi trebuie să pregătim anul școlar. Noi trebuie să pregătim programul prin care să putem accesa facilitate de reziliență și recuperare. Noi trebuie să negociem acordul de parteneriat cu UE privitor la bugetul care este alocat României pe 2021-2027, ca să nu mai vorbesc despre celelalte probleme. Să depui o moțiune de cenzură înainte de alegerile parlamentare arată aventurism politic, arată că acest partid nu a învățat nimic”, a concluzionat prim-ministrul.


Despre autor:


Ultima actualizare: 20 August 2020 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.