Viorel Cataramă nu poate candida la Primăria Capitalei, după ce candidatura sa a fost respinsă de Biroul Electoral Central.

Biroul Electoral Central a descoperit probleme pe listele de semnături oferite de către Viorel Cataramă, astfel că i-a invalidat candidatura.

Astfel, Mișcarea Patrioților Români nu poate participa nici la Primărie și nici la Consiliul General. Cataramă a anunțat deja că va contesta decizia în instanță.

Conform afaceristului, BEC a contestat validitatea a 80 de semnături de pe listele de susținere a candidaturii.

”Biroul Electoral al Circumscripției Electorale București a luat o decizie ilegală: a invalidat candidaturile Mișcării Patrioților Români (MPR) la Consiliul General respectiv la Primăria Capitalei. Vom ataca această hotărâre în instanță. Rog pe toți membrii și simpatizanții noștri să aibă încredere în justiție. Să avem credință că un astfel de abuz va fi sancționat ca atare!” a scris Cataramă pe Facebook.

Nu e prima dată când Cataramă are probleme cu strângerea de semnături .BEC a descoperit probleme și înainte de alegerile prezidențiale din 2019.


Despre autor:


Ultima actualizare: 20 August 2020 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.