Senatul și Camera Deputaților vor fi convocate astăzi, la ora 12:00, într-o sesiune extraordinară comună pentru citirea textului moțiunii de cenzură inițiate de PSD împotriva Guvernului Orban.

În textul moțiunii de cenzură, intitulată „Guvernul PNL - de la pandemie la pande-mită generalizată”, PSD acuză liberalii de pierderea controlului în gestionarea pandemiei de Covid-19, de distrugerea economiei și amintește de deciziile contradictorii luate de Guvern și de restricțiile impuse românilor, pe care nici ei nu le-au respectat.

Au încălcat toate regulile pe care le-au impus cetăţenilor! Au nesocotit toate recomandările epidemiologilor! S-au purtat ca şi cum s-ar fi aflat deasupra legii şi a coronavirusului! Au sfidat un întreg popor pe care l-au forţat să respecte reguli şi restricţii, pe care ei înşişi le-au călcat în picioare fără nicio jenă! O naţiune întreagă l-a văzut pe şeful statului român, Klaus Iohannis, stând impasibil, fără mască la reuniunile de la Bruxelles, într-un contrast jenant cu ceilalţi lideri politici europeni care se conformaseră regulilor de protecţie. O naţiune întreagă l-a văzut pe şeful Executivului, Ludovic Orban, fără mască, fără distanţare, fumând trabuc la un pahar de whisky, în clădirea Guvernului, după ce tocmai instituise pentru populaţie obligaţia de a purta masca în spaţiile închise! O naţiune întreagă a văzut bairamul dat de Virgil Guran în luna mai, petrecerea lui Rareş Bogdan cu 100 de invitaţi din restaurantul deschis special la Cluj, şueta politică organizată de ministrul Costel Alexe cu 100 de liberali înghesuiţi fără măşti în salonul unui alt restaurant de la Iaşi. Acestea sunt contraexemplele pe care românii le-au văzut”, se arată în textul moțiunii de cenzură, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 20 August 2020 - 09 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.