Cătălin Moroșanu, candidat PNL la Consiliul Județean Galați, a vorbit despre modelul său de om politic.

Moroșanu a declarat că I.C. Brătianu este modelul său politic: ”mi-a plăcut foarte mult că omul a făcut ofarte multe lucruri pentru România modernă.”

Moroșanu spune că îl apreciază pe Brătianu pentru sacrificiile pe care le-a făcut pentru a construi România.

”Mi-a plăcut foarte mult de I.C. Brătianu, nu de Ionel I.C. Brătianu, de I.C. Brătianu, primul Brătianu. Mi-a plăcut foarte mult că omul a făcut foarte multe lucruri pentru România modernă. El a fost un mic boieraş, şi-a vândut la un moment dat casa de la Florica, să facă politică şi să construiască România. A făcut foarte multe sacrificii”, a afirmat Moroșanu.

În urmă cu două săptămâni, Cătălin Moroșanu și-a anunțat intenția de a candida la funcția de consilier județean în Galați, acesta fiind cap de listă din partea PNL.

Luptătorul K1 spune că a decis să nu mai candideze la Iași, deoarece nu a găsit sprijin pentru implementarea proiectului său de suflet: dezvoltarea sportului de masă la nivel județean.

La Galați, însă, va fi implementat un astfel de proiect pilot, iar Cătălin Moroșanu spune că urmărește educarea elevilor și a părinților în spiritul conștientizării sportului în școală. De asemenea, vor fi construite și noi săli de sport în unitățile școlare din județ.

”Trebuie să-mi demonstrez valoarea undeva. Am ales județul Galați”, a declarat Moroșanu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 August 2020 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.