Traian Băsescu a făcut noi declarații cu privire la candidatura sa pentru funcția de Primar General al Capitalei.

Acesta a comentat afirmațiile conform cărora intrarea sa în cursă ar reprezenta un avantaj pentru actualul edil, Gabriela Firea, iar între cei doi ar exista și o înțelegere subterană.

Acesta a întrebat retoric, în timpul unei intervenții la B1 TV: ”Neg categoric orice înțelegere. În toată cariera mea politică, nu au existat înțelegeri făcute pentru candidaturi uninominale. Ceea ce încearcă unii să insinueze legat de posibile înțelegeri este cel puțin ridicol. Credeți că am intrat într-o cursă la Primăria Capitalei ca să o pierd?”

De asemenea, Băsescu este de părere că Dan Barna, liderul USR, nu dorește ca Nicușor Dan să câștige Primăria, deoarece i-ar putea pune în pericol funcția de conducere a partidului.

”În fapt, Barna nu vrea ca Nicușor Dan să câștige Primăria Capitalei pentru că i-ar priclita președinția partidului, iar Ludovic Orban s-a agățat de Nicușor Dan ca să nu-l lase pe Rareș Bogdan să candideze la București. L-a declarat candidatul alianței, agreat de toate partidele. Deci și-au rezolvat două partide care să le asigure menținerea scaunelor de președiți de partide”, a afirmat fostul președinte.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 August 2020 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.