Mara Mareș, președintele TNL, critică lista de consilieri pe care îi propune Gabriela Firea în cursa pentru Primăria Capitalei.

Mara Mareș face trimitere către un episod din 2018, în care i-a cerut lui Petre Roman să facă un pas în spate, având în vedere că acesta era inculpat pentru crime împotriva umainității în dosarul Mineriadei.

Președintele TNL afirmă că ”mi-am imaginat că ar trebui să se retragă din viața politică și publică de tot. Nu mi-am imaginat atunci că o să facă pasul chiar atât de în spate, până pe listele PSD.”

Mara Mareș spune că lista propusă de Gabriela Firea este o insultă la memoria, valorile și idealurile națiunii, dar și că promovează un ”cocktail politic expirat, ale cărui "performanțe" validate constau în distrugerea capitalei și promovarea electorală pe bani publici.”

”Ca președinte al Tineretului Național Liberal, mă situez într-o antiteza puternică și completă cu această tristă fotografie a echipei cu care Gabriela Firea și PSD-ul defilează prin fața noastră și a dumneavoastră. Chiar nu avem nimic în comun cu această clică toxică și perimată, care nu poate aduce vreun câștig comunității sau administrației.

Citeste si:
VIDEO Iohannis, despre situația COVID: „Suntem pe un platou”
VIDEO Iohannis, despre...

Trist”, conchide președintele TNL.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.