Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, și-a depus marți candidatura pentru funcția de primar general al Capitalei.

Îmi doresc foarte mult să pot fi în măsură, pe baza votului bucureştenilor, să punem în aplicare un proiect de anvergură pentru Bucureşti, care să vizeze două componente: pe de o parte modernizarea Bucureştiului actual, iar a doua componentă, dezvoltarea oraşului, care va trebui să includă localităţile din jurul Bucureştiului. De aceea e nevoie de un proiect de amploare, care să aibă coeziunea necesară să asigure dezvoltarea oraşului pe următorii 25-30 de ani”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul ALDE a precizat că a discutat cu arhitecți-urbaniști în legătură cu planul de urbanism general, care încă nu a fost aprobat, deși discuțiile au început încă din 2013.

Îmi doresc ca Bucureştiul să devină o mare metropolă. Bucureştiul trebuie să-şi găsească calea lui. Nu trebuie să redevină Micul Paris, ci Marele Bucureşti”, a mai spus Tăriceanu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 August 2020 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.