Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat că PSD a trimis un „grup de agitatori” pentru a face scandal în timpul lansării candidatului PNL și USR PLUS la Primăria Sectorului 5 din Capitală.

Potrivit Violetei Alexandru, PSD recurge la tot felul de metode pentru a închide gura echipei liberale și a USR-PLUS la alegerile locale, dar ea susține că PSD nu îi va împiedica pe candidații dreptei să vorbească.

Urlete dinspre un grup de agitatori apărut dintr-o dată la evenimentul, extraordinar de civilizat, de depunere a candidaturii lui Cristian Băcanu - candidat PNL&USR-PLUS la Primăria Sector 5. Urlete ca să acopere intervențiile noastre. Amenințări. Provocare. Acesta este PSD în București. Pe vremea lui Dragnea-PSD, ne-au gazat în 10 august în Piața Victoriei. Cu Firea-PSD tot în Bucureștiul în care ne-au gazat, ne agresează verbal, fac orice ca să ne intimideze.

Acesta este PSD în București, oameni buni! Să nu uităm! Acesta este felul lor agresiv de a face politică. Dreapta s-a unit în București tocmai pentru a lupta cu agresivitatea din politică, cu abuzurile PSD, cu grupurile lor de interese - disperate în perspectiva pierderii alegerilor. Suntem aproape să reușim! PNL&USR-Plus București. Nu se poate trăi cu frică în Capitala României. Clanurile interlope încearcă să se impună prin violență, la fel și PSD”, a scris pe pagina sa de Facebook Violeta Alexandru.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 August 2020 - 09 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.