Traian Băsescu i-a făcut o propunere lui Nicușor Dan, vizavi de viitoarele alegeri locale.

În cadrul unei emisiuni la Gândul Live, fostul președinte i-a propus candidatului PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei un tandem de tipul ”primar-viceprimar.”

În plus, Băsescu a declarat că lui Eugem Tomac, liderul PMP, i-au fost propuse trei posturi de ministru pentru partid, la întâlnirea cu premierul Orban.

”Eu l-am susținut foarte mult pe Nicușor, eu am lansat ideea să strângem toate partidele de dreapta în jurul unui candidat. Nu doream să candidez. Aș fi dispus să-i propun o soluție, având în vedere că e specializat pe probleme de urbanism, Bucureștiul e mult mai complex…

I-aș propune să fie viceprimar, ca să fie după un mandat un extraordinar Primar al Capitalei. E o propunere pe care i-o fac încă pe de acum. Ca să facem un tandem în această campanie.

Citeste si:
Băsescu îl critică din nou pe Arafat, „stăpânul salvărilor roșii”
Băsescu: „Când românii vor...

Ei acuză că intrarea PMP îi reduce șansele lui N. Dan. Sunt conștienți, având în vedere diferența de experiență, mai bine mergem pe o astfel de variantă, și cu siguranță o s-o învingem pe doamna Firea”, a declarat Traian Băsescu, vizavi de propunerea pe care i-o face lui Nicușor Dan în ceea ce privește candidatura la Primărie.

Acesta a discutat și despre întâlnirea dintre Tomac și Orban, după refuzul PMP de a face parte din alianța de dreapta propusă pentru București.

”La ultima discuție dintre dl. Tomac și Ludovic Orban, după refuzul de a participa PMP la alianța PNL-USR, i s-a propus dl. Tomac să primească 2-3 posturi de ministru. Nu știu ce semnal a fost către PMP, dacă a fost cumva vreo idee că îi convingem să se facă miniștrii în loc să candideze la PMB, a fost o socoteală greșită.

Noi aveam o problemă cu alianța, nu s-a putut face, candidăm singuri și asta e, ne ducem steagul cu mărul pe el”, a mai afirmat premierul.

Citeste si:
PNL: „Partidului Pro România îi este interzis să mai distribuie...
PNL: „Partidului Pro România...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.