Premierul Ludovic Orban a spus despre moțiunea de cenzură, care va fi depusă de PSD astăzi, că este „un act iresponsabil”, mai ales pentru că români urmează să decidă, la alegerile parlamentare de peste 3 luni, cine să guverneze.

Socoteala de acasă nu se potrivește cu socoteala din teren. După părerea mea această moțiune de cenzură reprezintă încă un act iresponsabil din partea PSD. Să depui moțiune de cenzură și să încerci să dai jos un Guvern care și-a făcut datoria față de țară, care gestionează cu corectitudine și profesionalism și eficiență problemele grave care au apărut din cauza pandemiei, din cauza crizei economice, din cauza secetei, din cauza inundațiilor, un Guvern care, confruntat cu dificultăți care nu au mai existat în istoria României de foarte multă vreme, să dai jos Guvernul mi se pare un gest iresponsabil și complet lipsit de logică și este un gest împotriva interesului României.

Gândiți-vă că Guvernul pe care îl conduc trebuie să implementeze toate măsurile de relansare economică și investiții. Guvernul pe care îl conduc pregătește toate documentele pentru absorbția celor 80 de milioane de euro care vor fi alocați României începând cu 1 ianuarie 2021. Și aici este vorba despre documente extrem de importante”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul spune că depunerea moțiunii de cenzură de către PSD, cu 3 luni înainte de alegerile parlamentare, când românii urmează să aleagă cine să conducă România, „este un act iresponsabil”.

„România are nevoie de Guvern! Să depui acum o moțiune de cenzură cu trei luni înainte de alegerile parlamentare, când românii vor fi cei care vor decide cine să conducă România în perioada următoare, este un act iresponsabil și este împotriva interesului României”, a mai spus Orban.

Acesta spune totuși că este încrezător, la fel ca atunci când au depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

Sunt încrezător. Îmi îngădui această încredere așa cum mi-am îngăduit-o și când am depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă și am reușit și când a fost investit Cabinetul pe care îl conduc”, a declarat Ludovic Orban, potrivit antena3.ro.

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

Despre autor:


Ultima actualizare: 17 August 2020 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.