Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, atacă Guvernul Orban, după ce directorul Laserului de la Măgurele, cercetătorul Nicolae Zamfir a fost schimbat din funcție fără nicio explicație, iar în locul său a fost numit chiar cel care îl contesta la conducerea institutului.

Politizarea instituțiilor publice de către Guvernul PNL nu se mai oprește!

După un patron de pompe funebre și un chelner puși manageri de spital, după ce verișoara ministrului sănătății a fost pusă administrator la Antibiotice Iași, după ce toți finii, cumetrii, verișorii și finii finilor, prietenii prietenilor au fost numiți în funcții publice, acum cei din Guvernul Orban au pus ochii pe postul celui care a pus fundațiile celui mai ambițios program de cercetare românesc, Laserul de la Măgurele.

Trista ironie a sorții: în 2008, când Guvernul pe care îl conduceam a aplicat pentru acest ambițios program, nu m-am gândit că poate ajunge pe mâna unui lipitor de afișe PNL”, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si:
PNL: „Partidului Pro România îi este interzis să mai distribuie...
PNL: „Partidului Pro România...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.