Liderul USR, Dan Barna, critică vechea clasă politică din România, spunând că aceasta este coruptă și nu mai are ce să ofere acestei țări .

Majoritatea oamenilor aşteaptă o forţă politică care să aibă curajul să se rupă de trecut, iar această forţă politică nu poate să fie astăzi decât USR-PLUS”, a afirmat Dan Barna, în contextul fuziunii dintre cele două formațiuni politice.

La momentul actual, Dan Barna spune că problemele din România nu sunt din cauza lipsei banilor, ci din cauza corupției, iar USR-PLUS este rezultatul dorinței de a lupta împotriva „corupției care risipește fondurile”.

Vedem corupţie foarte multă în jur pentru că mulţi dintre noi am ajuns în această poveste care se cheamă USR-PLUS tocmai din dorinţa de a lupta cu corupţia care risipeşte fondurile publice. România de mult timp nu mai are o problemă de bani. Lipsa autostrăzilor sau a unor spitale performante nu e din cauza banilor. E din cauza corupţiei. Fericiţi în România sunt în realitate doar clienţii vechilor partide. (...) Dacă ne uităm înainte şi dacă ne uităm la noi, la ce a fost USR-ul, la ce a fost PLUS-ul, vedem foarte mult potenţial, încredere şi vedem dorinţa de a face bine. (....) Proiectul acesta se întâmplă astăzi nu dintr-un orgoliu de moment, ci din faptul că suntem foarte conştienţi de faptul că e nevoie de USR-PLUS. (...) Vechea clasă politică nu mai are ce să ofere în momentul de faţă. Vorbim de o generaţie politică expirată şi de o Românie care merită şi aşteaptă mai mult”, a mai declarat Barna.

În trei ani şi un pic Liviu Dragnea ne-a dovedit cât de fragilă e democraţia noastră. (...) De asta cumva cred că s-a întâmplat să fim noi generaţia care spune ”Ajunge!”, şi care spune nu se mai poate aşa. Alianţa a fost un pas, fuziunea este firescul, pasul următor. În opoziţie am fost aliaţi, la putere însă trebuie să fim uniţi, aceasta este provocarea căreia trebuie să-i facem faţă. Nu vreau să fim şi noi cei care au încercat, vreau ca noi să fim aceia care au reuşit uniţi USR-PLUS salvăm această ţară”, a spus liderul USR.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 August 2020 - 05 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.