Florin Roman, liderul deputaților PNL, a cerut dezbaterea de urgență, în comisiile juridice, solicitarea de a o demite pe Renate Weber din funcția de Avocat al Poporului. Acesta susține că PNL a făcut cererea pe data de 22 iunie, dar nici până acum nu a fost luată în considerare.

În data de 22.06.2020, liderii de grup de la Camera Deputaților și Senat ai PNL am depus cererea de revocare din funcția de Avocat al Poporului, al doamnei Renate Weber, despre care noi spunem demult că nu mai este Avocatul Poporului, ci celor care au trimis-o acolo, PSD și ALDE. Am așteptat să faceți ce spune la regulament și să repartizați această solicitare către comisiile juridice reunite și nu ați făcut acest lucru. La ora actuală ni s-a răspuns că nici nu au primit”, a declarat Roman.

Roman, despre Renate Weber, PSD și CCR: „Ați generat această axă a răului”

Florin Roman le-a cerut președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, și președintelui Senatului, Robert Cazanciuc, să solicite comisiilor juridice să se reunească de urgență pentru a lua în considerare această solicitare.

Vă adresez respectuos această solicitare și vă atrag atenția că în perioada în care doamna avocat al PSD, Renate Weber, cu dumneavoastră, și cu prietenii de la CCR, cei care ați generat această axă a răului, peste 5.000 de persoane infectate au fost lăsate liber pe străzi. Guvernul nu a avut instrumentele necesare pentru a interveni. Dacă multiplicați cu 10, de la o anchetă epidemiologică, ați mai dus în derizoriu o problemă importantă, sănătatea românilor”, a mai spus liderul deputaților PNL, potrivit digi24.ro.

Marcel Ciolacu a precizat că această solicitare va fi discutată în prima ședință a BPR.

Citeste si:
Firea, despre scandalul alegerilor: „PNL a gândit la un plan diabolic”
Firea, despre scandalul...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpuluiTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.