Fostul președinte, Traian Băsescu, a dat câteva declarații după ce a fost anunțată candidatura sa la Primăria Capitalei.

Băsescu susține că „fiecare are șansa lui” în această competiție, dar a ținut să precizeze faptul că el nu este în competiție cu Nicușor Dan.

Fiecare are șansa lui. Mărimea partidelor îi legitimează pe unii să fie mai optimiști, unii mai optimiști decât trebuie, dar mai optimiști”, a declarat fostul președinte, potrivit stiripesurse.ro.

Traian Băsescu a fost întrebat și despre declarația lui Nicușor Dan în care acesta spunea că susținătorii PMP vor vedea avantajele unui vot util și-l vor vota pe el, nu pe fostul președinte, iar Băsescu a răspuns: „Eu am mai văzut campanii cu vot util. Am văzut prea multe la viața mea, prea multe competiții, ca să cred numai în votul util. Cei care se păcăleasc cu această abordre trebuie să știe că la votul uninominal este altfel, iar Primăria este despre cineva care poate administra Bucureștiul”.

Traian Băsescu a spubliniat faptul că el nu se află într-o competiție cu Nicușor Dan, ci cu PSD.

Acesta a mai spus și că prea multe lucruri din Capitală au rămas așa cum le-a lăsat el când a fost primar general.


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 August 2020 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.