USR a transmis un mesaj pe Facebook, la doi ani de la protestul „10 august”, susținând că singura modalitate prin care poate fi reparat răul produs de PSD este ca adevărul complet să iasă la iveală, iar cei vinovați de incidentele din acea zi să fie trași la răspundere.

Doi ani. Atât a trecut de când zeci de mii de români din Diaspora și din țară, care protestau pașnic în Piața Victoriei, au fost gazați, fugăriți și loviți de jandarmi. Doar pentru că au îndrăznit să se exprime împotriva lui Liviu Dragnea și a PSD, împotriva încercărilor sistematice de distrugere a sistemului de Justiție și de scoatere a României în afara Uniunii Europene. Doi ani. Atât a trecut de când cei care nu au plecat capul și au ales să-și facă vocea auzită își caută dreptatea și vor ca adevărul să iasă la lumină. Între timp, Dosarul „10 august” este plimbat și se încearcă albirea șefilor Jandarmeriei și, implicit, a politicienilor care au fost în spatele represiunii violente”, amintește USR.

USR cere tragerea la răspundere a celor vinovați de ce s-a întâmplat pe data de 10 august 2018.

Numai adevărul complet și tragerea la răspundere a celor vinovați înseamnă că a fost reparat răul produs de PSD și va fi redată românilor încrederea în instituțiile statului. Nu uităm și nu renunțăm să luptăm pentru adevăr!”, a transmis formațiunea condusă de Dan Barna.

Suntem obligați să continuăm până când România va fi o țară în care represiuni precum cea din 10 august 2018 să nu se mai poată întâmpla, o țară prosperă și modernă în care tinerii să dorească să rămână și să-și construiască un viitor!”, a transmis USR într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Citeste si:
Firea: „Am pregătit un sistem performant de numărătoare paralelă”
Firea, mesaj înainte de...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.