Nicușor Dan nu se arată impresionat de candidatura lui Tăriceanu la Primăria Capitalei.

Candidatul PNL-USR-PLUS consideră că nu trebuie să acord importanță știrii privind candidatura lui Tăriceanu. Acesta spune că lupta sa este cu actualul primar.

”Nu aş vrea să dăm foarte multă importanţă acestei ştiri, lupta mea este cu Gabriela Firea, primarul în funcţie. Asta este lupta între PSD şi anti-PSD şi sunt fericit că partidele de dreapta au ajuns să aibă candidat comun şi sper că în campanie să vorbim chiar de cum putem să dezvoltăm oraşul ăsta”, a declarat Nicușor Dan, întrebat despre candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la Primăria Generală.

Nicușor Dan se arată dezamăgit de faptul că PMP nu ia parte la alianța care îl susține la Primărie.

”Îmi pare rău că nu există încă, la momentul ăsta, o alianţă care să includă şi PMP-ul, însă oamenii care votează PMP sunt oameni inteligenţi şi indiferent cine candidează din partea PMP-ului – şi e legitim ca PMP-ul să aibă un candidat, bineînţeles – cred că vor vedea imperativul de a scăpa Bucureştiul de PSD şi cred că mulţi dintre ei vor vota candidatul dreptei împotriva PSD-ului şi vor vota lista consilierilor generali sau locali a PMP-ului. Asta este decizia înţeleaptă”, a mai declarat Nicușor Dan la Realitatea Plus.


Despre autor:


Ultima actualizare: 7 August 2020 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.