Ludovic Orban a fost față în față cu minerii astăzi, însă discursul său a fost presărat de huiduieli din partea ortacilor, mai ales când acesta a uitat numele uneia dintre minele despre care vorbea. 

Premierul a fost în Valea Jiului, cu ocazia Zilei Minerului, și a depus o coroană la Statuia Minerului din parcul ”Carol Schreter” din Petroșani.

”Prezența mea aici vreau să reprezinte un semnal clar că Guvernul e preocupat de problemele din Valea Jiului și că Guvernul caută soluții. Complexul energetic Hunedoara este după două ajutoare de stat care au fost acordate în nişte condiţii, dintre care un ajutor de stat trebuie înapoiat, ca urmare a deciziei Comisiei Europene, pentru că nu a fost acordat în conformitate cu legea”, a afirmat premierul

Acesta a uitat numele minei Lonea în timpul discursului, iar minerii ce îl hudiuau deja nu s-au arătat mai prietenoși. Unii i-au strigat numele minei, alții l-au ironizat strigând ”Lonea, românule”, iar altcineva a strigat ”Londra.”

Momentul încurcăturii lui Ludovic Orban poate fi văzut în videoclipul de mai jos, la minutul 01:40.


Despre autor:


Ultima actualizare: 6 August 2020 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.