Nicușor Dan, candidatul dreptei pentru Primăria Capitalei, o acuză pe Gabriela Firea că a deformat realitatea, iar în timpul mandatului său a folosit câte 5 milioane de euro pe an, din bani publici, pentru a-și face campanie electorală.

Noi dacă am fi într-o lume ideală şi am avea un candidat care vine cu nişte soluţii foarte coerente şi tot ce înseamnă un program şi el s-ar confrunta cu un primar care nu a făcut nimic patru ani, care a dus RADET-ul în faliment, care a dus Primăria Generală în faliment, care n-a fost în stare să repare zece kilometri de conducte şi un sfert de Bucureşti nu are apă caldă. Deci dacă am fi într-o lume teoretică, nici nu am mai face campanie. Rezultatul ar fi 80-20. Din păcate suntem în luptă cu un primar care a folosit banii publici pentru a-şi face campanie electorală. Mai mult de 20 de milioane de lei pe an. Ceea ce înseamnă 5 milioane de euro pe an. O sumă uriaşă”, a declarat Nicușor Dan.

Acesta a acuzat-o pe Gabriela Firea de deformarea realității și spune că va fi nevoie de „toți activiștii partidelor și de toți susținătorii” pentru a merge în stradă să explice oamenilor realitatea.

Avem nevoie de toţi aceşti oameni care să se ducă în stradă şi să explice celorlalţi oameni realitatea care a fost deformată de această proiecţie mediatică continuă care a spus că primarul a făcut spitale, a reparat clădiri de patrimoniu şi de fapt a reparat vreo şase, a înlocuit reţeaua de termoficare şi de fapt a reparat vreo cinci kilometri. Toate aceste lucruri trebuie spuse pentru că au fost întiărite în mod contrar”, a mai explicat Nicușor Dan, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 August 2020 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.